Un brand diferit, concepte noi și o istorie bogată de la bijuterii la lenjerie homeware. Cu o activitate de peste un deceniu, brandul exclusivist Anné Popova se bucură astăzi de o notorietate sporită pe piață și un drum deschis spre împlinirea visului de o viață.

Ușor diferite prin complexitate, dar asemănătoare prin eleganță, bijuteriile și lenjeria vestimentară Anné Popova se îmbină într-un tandem armonios, care te surprinde la fiecare atingere. 

Cum a început această istorie de succes și cum reușește brandul să rămână mereu exclusivist?

“De unde sunt eu? Sunt din copilăria mea. Sunt din copilăria mea ca dintr-o țară” – spune Antoine de Saint-Exupery în Micul Prinț.  Un adevăr incontestabil, așa cum fiecare success își are un început în copilărie

Despre autodisciplină și încredere în sine

Fără design și sketchuri, Ana creează direct pe modelul croit. Se conectează la inspirație și rafinament în timpul procesului și modelează absolut totul din imaginație, de la materiale brodate până la complexitatea detaliilor și a elementelor utilizate în creațiile ei. 

Prototipurile pe care Ana le creează sunt doar în variantă simplă, de culoare neagră, apoi intervin colegele ei, care în baza produsului finit, realizează o schemă de reper. 

Când un desen tehnic este gata, designerul determină combinația de culori. Ana lucrează în echipă, mereu susținând: „Nu sunt eu, suntem noi!”

Istoria bijuteriilor și crearea unui nou concept

Astăzi, bijuteriile Anné Popova sunt achiziționate și comercializate de peste 90 de distribuitori în magazine de bijuterii, buticuri de accesorii și magazine gift-shop. 

Franța, Japonia, Italia, Marea Britanie sunt doar câteva dintre țările în care brandul Anné Popova și-a lăsat amprenta vizibil. Mai simplu ar fi să enumerăm țările în care Ana încă nu a ajuns. 

Prin experiența ei de viață, Ana evidențiază 3 accesorii care poartă numele unor personalități alături de care și-a creat o istorie și un drag aparte. 

Unul dintre aceste bijuterii este colierul «Georgiana» pe care Ana l-a gândit după moartea tatălui său. 

În copilărie, Ana era alintată „Giorgiana”, deoarece până la aflarea că va avea o fetiță, tatăl Anei visa la un băiețel, având pregătit și un nume, Gheorghe. 

De la crearea acestui colier, Ana a realizat schimbări semnificative în dezvoltarea brandului ei, și anume crearea liniei de vestimentație Anné Popova Homewear

Din nou, Ana a fost convinsă și motivată de sora ei, Olga. Pasiunea pentru hainele comode și stilate a persistat mereu. 

Suvenirul cel mai adesea cumpărat din călătoriile ei sunt hainele pe care Ana le poartă în timp ce se relaxează acasă. 

Prima colecția a fost lansată în august 2017, asupra căreia însă, s-a lucrat intensiv timp de 3 ani.

Olga a urmat cursul de fashion branding, iar Ana cel de fashion design

Pentru a dobândi cunoștințe mai vaste în domeniu, Ana și Olga au plecat să studieze în Florența la Polimoda, lider italian recunoscut ca formator de profesioniști în domeniul modei și design-ului.

Își petreceau timpul citind cărți de specialitate în bibliotecă și studiind istoria modei, deși era dificil să găsească informații despre ce fel de haine de zi se purtau în secolele 19-20. 

Desigur Ana ar fi putut să se inspire din avalanșa de modele de pe Internet, dar ea a dorit să creeze un nou stil, un nou concept.

ANNÉ POPOVA BIJOUX

Colierul «Anna», denumit chiar în cinstea ei și elaborat în 2007, este о creație în care se va regăsi orice visătoare. 

Colierul «Sata» a fost creat exclusiv pentru clienta preferată a Anei din Senegal. Aceasta a cerut o bijuterie, care să o reprezinte și să creeze o asociere puternică cu personalitatea ei. Ana a reușit să surprindă mai mult de atât. 

Descoperă personalitatea ta în magazinul nostru exclusivist pentru bijuterii.

ANNÉ POPOVA HOMEWEAR

Să presupunem că ai o casă și o curte mare, sau un apartament modest și un balcon cochet. 

De ce să nu îți iei micul dejun în aceste haine confortabile și spectaculoase? 

Să adaugi o pălărie cu marginile largi și, desculță, să-ți bei ceaiul. Imaginează-ți această priveliște atât de frumoasă!

Descoperă hainele tale preferate din colecția homewear.