Procesul de comandă, plată și livrare a articolelor și accesoriilor Anne Popova

Bine ai venit în magazinul nostru online de articole de îmbrăcăminte și bijuterii handmade de Anné Popova. 

Acesta este magazinul online oficial al mărcii Anné Popova, originar din Republica Moldova. 

În cazul în care vei decide să comanzi articole din magazinul nostru online poți fi sigur că:

  • Vei obține produse originale de la marca Anné Popova
  • Datele și informațiile tale sunt securizate și vor fi utilizate numai în conformitate cu Termenii și condițiile magazinului nostru online
  • Lucrăm continuu pentru a îmbunătăți experiența ta de utilizator, pentru că ne interesează ca tu să fii consumatorul nostru fidel și să obții produsele și serviciile noastre, exact așa cum ți le dorești.

Plăți

În magazinul nostru oferim următoarele opțiuni de plată:

  • Debit/ Credit card (Mastercard sau Visa)
  • Numerar la livrare (pentru acele țări în care furnizăm această metodă de livrare)

Politica de retur ale magazinului online www.anapopova.md (aici mentionat ca „SHOP”)

Pentru cea mai bună utilizare a SHOP, vă rugăm să citiți cu atenție Politica de Retur. Utilizarea (vizitarea sau achiziționarea de produse) a acestui SHOP implică acceptarea acestor Politica de Retur. Accesarea SHOP-ului și utilizarea funcționalului său implică acceptarea explicită sau implicită a tuturor Termenilor și Condițiilor din acest document de către utilizatori (denumiți în continuare „UTILIZATORI”, „VIZITATORI”, „Voi”).

LIVRARE

Costul transportului este gratuit in raza Chisinau pentru comenzi peste 500 mdl. Pentru comenzile sub 500 mdl costul transportului este 35 mdl, iar pe teritoriul Republicii este 70 mdl, 1-3 zile lucratoare

Cine este responsabil pentru procesare de date?

Detalii despre Comerciantul / Proprietarul Brand-ului SHOP-ului:

PRODUCĂTOR: SRL ANAGEO TEXTIL
CODUL FISCAL: 1017600016064
TEL.: (+373) 79488188
EMAIL: sales@anapopova.com
ADRESA JURIDICĂ: str. Pușkin 5B

În continuare, MERCHANT este denumit „Noi”, „Noi”, ai noștri ”.

Procedura de retur și ramburs

Procedura de returnare a produselor este supusă legislației în vigoare (articolul 9 alin. 1 din Ordonanta Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2030). Articolele neutilizate în termen de 30 zile de la data primirii comenzii (pe seama și cheltuială proprie) pot face obiectul returului doar in cazul in care se depisteaza rebutul din partea producatorului, acestea fiind articole care intra in contact direct cu corpul, ca si lengeria, nu se supun returului fara un motiv bine argumentat sau daca articolul nu arată la fel ca cel comandat în SHOP. In cazul in care nu vi s-a potrivit marimea, puteti schimba articolul pe altul cu marimea corecta pentru dvs. Nu uitati sa cititi ghidul de marimi si compozitia fiecarui produs, inainte de a comanda.

Pentru a returna comanda și a obține rambursarea mărfurilor plătite din comandă, trebuie să trimiteți returul pe adresa MERCHANT / BRAND-ului (afișată pe prima pagină a acestui document)

Pentru a returna un produs, acesta trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat: etichetele trebuie să fie atașate de produse, să nu existe semne de purtare. Orice retur care nu îndeplinește aceste condiții va fi refuzat.

Cu toate acestea, va trebui să dovediți că produsul pe care l-ați primit nu arată la fel ca cel comandat în SHOP, completând formularul de retur din Cabinetul personal și încărcând în procesul de completare a formularului de retur a unei imagini, ceea ce dovedește că produsul pe care l-ați primit nu arată la fel cu cel comandat pe SHOP.

Dacă produsul comandat are defecte de fabricație, puteți solicita rambursarea acestuia prin completarea formularului de retur în Cabinetul Personal (opțiune care nu este disponibilă pentru utilizatorii oaspeți), prin telefon sau e-mail. Produsul poate fi returnat numai dacă este în stare perfectă (inclusiv ambalajul și factura) și nu prezintă semne de uzură. Pachetul de retur trebuie să conțină produsul în starea inițială, etichetă și factură.

Orice cerere de retur primită va fi revizuită și soluționată în conformitate cu cerințele legale aplicabile, în funcție de tipologia produselor care fac obiectul acesteia.

Nu acceptăm produse care prezintă semne de uzură sau consum, produse personalizate în conformitate cu cerințele clientului, produse care prezintă modificări fizice, lovituri, zgârieturi, tăieturi, produse fără ambalaje originale sau ambalaje deteriorate. Pentru a respecta termenul de returnare, este suficient să trimiteți o notificare privind exercitarea dreptului de întoarcere înainte de expirarea perioadei de returnare.

Dacă solicitarea de retur este confirmată de noi, vă vom rambursa suma produselor care fac obiectul cererii de retur pe care am primit-o de la dvs., cu excepția costurilor de livrare în cel mult 30 zile calendaristice de la data primirii înapoi a mărfii. Vom efectua această rambursare folosind metoda de plată aleasă de Dumneavoastră dintre cele enumerate în formularul de retur în Cabinetul Personalului dvs. sau prin aceeași metodă de plată, folosită de dvs. pentru a plăti comanda, în cazul în care această metodă de plată ne este disponibilă și acceptată de către Furnizorul nostru de servicii de plată. Dacă ați finalizat comanda ca utilizator invitat, serviciul nostru de asistență vă va informa despre metodele de rambursare disponibile.

Costurile de returnare a produsului (produselor) acoperite de cererea de returnare vor fi suportate în întregime de dvs., cu excepția cazurilor în care va fi dovedit că produsele nu arată la fel ca cele comandate în SHOP sau au defecte de fabricație.

Procedura de anulare a comenzii

Odată plasată, comanda nu poate fi modificată. Cu toate acestea, aveți dreptul să o anulați. Nu uitați, că în orice minut după plasarea comenzii, s-ar putea să fie deja în proces de expediere. Motiv pentru care, dacă ați decis să o anulați, vă rugăm să contactați serviciul nostru de asistență prin contactele afișate pe pagina noastră de contacte sau în cadrul acestei politici, cât mai curând posibil.

Notificare despre schimbările acestui regulament

Ne rezervăm dreptul de a nu informa utilizatorii cu privire la modificările aduse acestui regulament. Utilizatorii pot vizita SHOP-ul în orice moment și pot citi versiunea actualizată a prezentului regulament